pieternella bos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van pieternella bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  pieternella bos heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ging om met diverse meisjes.

  ik ging om met diverse meisjes. zoals Dora Herlaar, Anneke Krommehoek, nel en Greta de Zwart, Joke van Dorst,Ada Bal,Ria Brand,dit zijn voorlopig de namen .

  Slotemaker de Bruïneschool, 1958

  ik zat in de klas van juffrouw plooi, en speelde met lenie viergever, anouska pak, mijn broertje wim zat in de andere klas volgens mij bij juffrouw waardenburg.

  ik zat in de klas van juffrouw plooi, en speelde met lenie viergever, anouska pak, mijn broertje wim zat in de andere klas volgens mij bij juffrouw waardenburg.achter op de plaats in de zandbak. ik heb nog wel een fototje van het afscheidsfeestje anneke de wolf, zilvia de hater,verder weet ik het niet.zal de foto erop laten zetten.

  Alida-Bewaarschool (kleuter..., 1950

  in elke klas waren kinderen van onze familie aad Meinster, Nel en Greta de Zwart Gerard de Zwart Wil Klepke Wim Nesse Koos Nesse broers van mij.

  in elke klas waren kinderen van onze familie aad Meinster, Nel en Greta de Zwart Gerard de Zwart Wil Klepke Wim Nesse Koos Nesse broers van mij.Albertina de Zwart. ik heb ook nog een krantenfoto van de 6e klas uit oosterhout schoolbuitenhuis.is moeilijk om een kopie hiervan te maken.

  koningin wilhelmina school, 1952

  ?