Ontdek PLUS

Pieter Stegeman

Kent 39 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Vlissingen

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Stegeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pieter Stegeman heeft 6 klassenfoto's en kent 39 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar krap 2 jaar hier op school gezeten, we verhuisden in maart 1968.

  Ik heb maar krap 2 jaar hier op school gezeten, we verhuisden in maart 1968. Ik kan me nog wel Sinterklaas herinneren, in de grote hal.

  Eduard van Beinumschool, 1966

  Geen specifieke herinneringen, alleen juffrouw Kuiper weet ik nog (van naam dan).

  Geen specifieke herinneringen, alleen juffrouw Kuiper weet ik nog (van naam dan). het schooltje lag (ligt?) bij het einde van de buslijn, de trolley dan wel te verstan. Niet dat ik met de bus moest, ik kon lopen vanaf de Diepenbrocklaan.

  Kleuterschool de Annemoon, 1964

  Veel herinneringen, en tot nu toe ook nog steeds een aantal vrienden die we min of meer regelmatig zien

  Veel herinneringen, en tot nu toe ook nog steeds een aantal vrienden die we min of meer regelmatig zien, als je 1 keer per 2 jaar tenminste regelmatig kan noemen. Leraren....Diepenhorst, Karstanje, Nyst, Rijckaert, niet special in die volgorde. De Kubber als die kwaaie, waar je altijd heen moest als d'r wat aan de hand was (niet te verwarren met het internaat, daar heersten de "andere" goden, van Heulen, Wiessner, Tombroek en "boots".Heb er totaal 5 jaar gezeten, waarvan 1,5 jaar stage. (inclusief de "plus") tegenwoordig ben ik weer meer betrokken, als bestuurslid van de vereniging Oud-Leerlingen, en regelmatige bezoeken aan de Soos.

  Maritiem Instituut " De Ruy..., 1978