Pieter Munters

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Munters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Pieter Munters heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De brand,(heb nog ergens foto's) en dus een week extra vrij.

  De brand,(heb nog ergens foto's) en dus een week extra vrij. Heel veel leuke dingen schieten mij te binnen, soos opzetten met Hans (van Engelen) en Remco (Ros), Mevr. Thijssen (streng!) natuurlijk mevr. Bouwers en Torn, de 2 drijfveren van de MDGO CCD. Voor het eerst van m'n leven les in dramatiek (tableau vivant!) van Jaap Winter, maatschappij van Kloosterboer(zeer maatschappij kritisch) en natuurlijk de concierge van Dijk, streng maar toch altijd hulpvaardig! Als arme student, was je altijd op zoek naar extra geld en op die wijze zelfs de auto van mevr. Revier gewassen en gepoetst. Ook was er mevr. van Rijn, staat mij bij als een biijzonder lief mens. Ook engels van mevr. Tiemens (ik ooit nog haar oude bankstel opgehaald) met een erg harde stem. En veel , heel veel verschillende locaties. Geweldige periode geweest (achteraf, in de tijd zelf vast veel gezeik over studie etc.)

  Sprengengaerde, 1984

  Wat een vrijheid voor mij, die kwam van de mavo uit Dinxperlo waar zo goed als alle leraren mijn ouders.

  Wat een vrijheid voor mij, die kwam van de mavo uit Dinxperlo waar zo goed als alle leraren mijn ouders. (ook onderwijs) kenden, hier was er maar 1! Vanwege vakkenpakket halverwege 2 klas naar Aalten gegaan, met een sensationeel veel hoger paasrapport als het kerstrapport in Dinxper (nl. 29 punten hoger!!) Heel veel gelachen met vele leraren, oa. Griffioen, Scholten (Frans, kon erg kwaad worden) etc.

  CSA, 1980

  Al die leraren waren bekenden van m'n ouders, lang niet altijd leuk! Toch een paar goede herinneringen aan bv.

  Al die leraren waren bekenden van m'n ouders, lang niet altijd leuk! Toch een paar goede herinneringen aan bv. mevr. Huisman(tekenen), dhr. van der Meulen (toen net uit Friesland, Joure?? daar kon je hem mee pesten), dhr. Schuurman (zou het nog steeds: "let op het knappen van de lintworm, en het spatten van het bloed" zijn??) etc. Vanwege mijn vakkenpakket (Frans en Handel, was niet mogelijk in Dinxperlo, halverwege de 3e klas naar Aalten gegaan.

  Chr. MAVO 'Irene', 1978

  ?