Bekijk het volledige profiel van Pieter J.N.M. van Thiel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Pieter J.N.M. van Thiel heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Blieve zitte in A-veer (HBS-A)...

Blieve zitte in A-veer (HBS-A) Eindexamen 1971. Woonachtig in Krimpen aan den IJssel. Makelaar OZ met eigen pensioenadviesbureau in Woerden. Gescheiden, 3 kinderen, waarvan de oudste recentelijk in Maastricht afstudeerde in de internationale bedrijfskunde. In 1998 heb ik mijn oude Puch MV 50 weer kunnen terugkopen en deze bevindt zich inmiddels in de staat waarin hij in 1967 de winkel van Jansz aan de Tongersestraat voor het eerst mocht verlaten. Deze hobby loopt enigszins uit de klauwen want momenteel staan er drie van deze brommers in onze garage. Met twee zonen wil dat wel opschieten. Ben nog op zoek naar een mooie buikschuiver (Royal Nord of een Flandria Record) om mijn Mestreechs souvenir compleet te maken.

2004, Pieter J.N.M. van Thiel

Broeder Vincentio, Juffrouw Sm...

Broeder Vincentio, Juffrouw Smeets 1e klas. Mijnheer Pekelharing 2e klas, Mijnheer Koekebakker 3e klas, Broeder Regulus 4e klas! (gold als een buitengewoon onvoorspelbare agressor, levensgevaarlijk, licht ontvlambaar en altijd graag tot afrossen van wie dan ook bereid! Krulde tijdens woedeuitbarstingen altijd heel bijzonder zijn lippen! Naderhand heb ik begrepen dat de goede man een getraumatiseerd slachtoffer was uit de Jappenkampen. Het zij hem dus vergeven.), Mijnheer Piets, Broeder Vergilio. Tijdens de verjaardagen van de docenten was het gebruikelijk dat je een pakje sigaretten voor "de menier" of de broeder meebracht. De heer Piets rookte, naar ik mij herinner Three Castles. We deden regelmatig wedstijden in wie het hoogst kon plassen in de grote urinoirs aan de kop van de speelplaats. Suikerpapier en krissiepoeier kopen in de mini supermarkt aan de overkant. Ik kan deze mensen nog zo uittekenen. Mijn klasgenoten waren: Paul Vlek, Mielke Panis, Gaston van Doorn en Pierre en René Brouwers (twieling), Jacques Pisters, André Kuppen, Louis (lowieke)Kuipers (had een heus beatlejeske en droeg de eerste beatlesjeun), Huub Slangen, Ernest Lebouille (vaan de slagter in Vallekenbèrug), Robbie Fransen, Tom Cornips, Joost Heerkens Thijssen, Ernest Glaser, Pierre Kessen, Jan Suunen en nog een stel andere prominenten van wie mij de namen nu niet te binnen schieten.

2003, Pieter J.N.M. van Thiel
?