Bekijk het volledige profiel van Pieter Jan Hiemstra en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Pieter Jan Hiemstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Mijn eerste baan in het onderw...

Mijn eerste baan in het onderwijs; als groentje het toen nog onbekende avontuur tegemoet. Een school met bijzondere leerlingen en collega's: Nico, Herman, Dineke, Marga, Jose, Beukie, Nel en ik vergeet vast nog wel een paar op te noemen. Het was kort maar krachtig, omdat ik toch graag mij in mijn hometown Nijmegen wilde vestigen. Supertijd gehad in het Helderse.

2004, Pieter Jan Hiemstra

Opvoedings- & Gedragsprobl...

Opvoedings- & Gedragsproblemen bestudeerd onder leiding van prof. dr. Van Acker, dr. Paul Wels en nog een aantal anderen. Regelmatig contact met studiegenoten (Henrie, Serge, Jan). Je kunt ons in de Sinterklaastijd inhuren om je Sinterklaasfeest op te leuken. Verder heb ik mij in Nimwegen gesetteld. Veel goede herinneringen (teveel om op te noemen) aan de korte, maar heftige studietijd. Die verhalen doen het nog altijd goed in de plaatselijke horeca.

2004, Pieter Jan Hiemstra

Examenstunts (barricades), voo...

Examenstunts (barricades), voor het eerst naar 't Lab tijdens tussenuren; de superexcursie naar Parijs in 3Havo; de werkweek in DokkumerNieuwezijlen. De leraren (ik ken nog een paar namen) CYG de Visser (wiskunde), Van der Berg (nederlands met gedichten over geraniums, die hij zeer boeiend kon brengen), Pruiksma (muziek) zijn een paar die me zo te binnen schieten.

2004, Pieter Jan Hiemstra
?