Pieter Haans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Haans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Pieter Haans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam in de 4e klas op de Wentelwiek.

  Kwam in de 4e klas op de Wentelwiek. Leuke school met goede herinneringen aan leraar Schellens (klas 6). Veel goede voetballers op school en wonnen dan ook 3 jaren op rij het jaarlijkse schoolvoetbal kampioenschap van Nuenen.

  De Wentelwiek, 1977

  Veel plezier gehad bij de sportlessen van Pieter Wemers.

  Veel plezier gehad bij de sportlessen van Pieter Wemers. De jaarlijkse Sportinterlyceale en de schoolfeesten waren voor mij hoogtepunten. Het stappen op vrijdagmiddag en zaterdag in De Barrel waren een vaste prik. Als ik van plan was niet te gaan, had ik het gevoel iets te missen......dus sprong ik snel op mijn fiets vanuit Nuenen om me weer in het feestgedruis te storten. De 4e, 5e en 6e klas waren de leukste jaren. Veel feesten, Berlijn-reis en gein trappen in de klas. Hoe zou het zijn met Paul Schmitz, Siep, Robert Fieten....etc,etc. (Sorry, ik kom niet meer op alle namen). Het lijkt me geweldig om een keer ouderwets te gaan stappen in De Barrel. Hiervoor kan je mij altijd mailen

  Lorentz Lyceum, 1988

  ?