Pieter Feller

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Feller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Pieter Feller heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik herinner me niet veel van die periode, maar wel dat de klas heel vol was en dat er ook kinderen bijkwamen die erg moesten huilen.

  Ik herinner me niet veel van die periode, maar wel dat de klas heel vol was en dat er ook kinderen bijkwamen die erg moesten huilen.

  2004, Pieter Feller

  Leukste herinneringen heb ik aan de schoolfeesten, maar ook aan een klasseavond van de eerste klas met Okkie Hueting met leraar Nederlands van der Meulen.

  Leukste herinneringen heb ik aan de schoolfeesten, maar ook aan een klasseavond van de eerste klas met Okkie Hueting met leraar Nederlands van der Meulen. In die klas was ik klassevertegenwoordiger Piet zoals meneer van Zweden altijd zei.

  2004, Pieter Feller

  Ik herinner me verschillende dingen, maar één ding dat me is bijgebleven is dat tijdens een gymles van meneer Stenneberg het wandrek, waar we met zijn allen inhingen van de muur losliet en dat Cees Swinkels omlaag viel en zijn teen brak of in elk geval he

  Ik herinner me verschillende dingen, maar één ding dat me is bijgebleven is dat tijdens een gymles van meneer Stenneberg het wandrek, waar we met zijn allen inhingen van de muur losliet en dat Cees Swinkels omlaag viel en zijn teen brak of in elk geval heel erg bezeerde.

  2004, Pieter Feller
  ?