Pieter Dijkman

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Dijkman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pieter Dijkman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was vooral een forens student eigenlijk wat te weinig meegemaakt Kregen nog Les van Anton Dreesman bij Marketing dat was een klein hoogte puntje.

  Ik was vooral een forens student eigenlijk wat te weinig meegemaakt Kregen nog Les van Anton Dreesman bij Marketing dat was een klein hoogte puntje. Herinner mij weinig namen maar dat zal aan mijn geheugen liggen. Wel netjes afgestudeerd

  Universiteit van Amsterdam ..., 1982

  introductie week werd abrupt onderbroken doordat een aantal studenten iets teveel kabaal in het dorpje elst hadden gemaakt.

  introductie week werd abrupt onderbroken doordat een aantal studenten iets teveel kabaal in het dorpje elst hadden gemaakt. Politie bracht een bezoekje aan de jeugdherberg en het was einde oefening.

  hoge school voor economisch..., 1979

  Ik bracht een artikel uit in de schoolkrant waarin ik de directie beschuldigde van links gedrag en rechts handelen.

  Ik bracht een artikel uit in de schoolkrant waarin ik de directie beschuldigde van links gedrag en rechts handelen. Dit artikel werd bijna gecensureerd. drs. Jeroen van Maarschalkerweerd als je dit leest wij mochten elkaar niet erg ik was natuurlijk wel erg lastig maar toch. Voor jouw info ik ben inmiddels ook een flink aantal jaren drs in de economie en jij was wel mijn drijfveer. Zo van ik heb alles bereikt en je jongeheer Pieter niets. Nogmaals bedankt daarvoor

  MEAO, 1975

  ?