Pieter Buis

Kent 35 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Velserbroek

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Buis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Pieter Buis heeft 4 klassenfoto's en kent 35 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kan me niet veel van de sch...

  Ik kan me niet veel van de schooltijd voor me halen

  2006, Pieter Buis

  De school zat nog in het gebou...

  De school zat nog in het gebouw van de Ossendorpschool toen ik hier op zat.Mijn leraar was meneer Doves.Hij zei altijd Door Oefening Vlug En Sterk dat is mijn naam.Er zat een jongen bij mij in de klas (Jaap zijn achter naam ben ik vergeten)die zat veel met zijn gedachten ergens anders,dan zei de hele klas : een, twee,drie JAAPIE,en dan was hij er weer.Een paar vrienden in de klas waren o.a.Henk van de Bos en Jaap Meiboom,die ook bij mij op de lagere school in de klas zaten.

  2002, Pieter Buis

  Meneer Bos was hoofd van de sc...

  Meneer Bos was hoofd van de school in die tijd.Bij mij in de klas zaten o.a.:Henk v d Bos,Hans v Tongeren,Jaap Meiboom,Bert Koster,Simon Hoekstra,Arhtur Zeegers,Piet Groen,Ton de Haas,Ton de Haan,Aad Zandwijk(Huijer),Arie v d Steen,Kees Nederlof,Arie Vrijman,Jos v Burgel,Tjebbe Tip,Ronald Veenstra,Peter Keur en Johan Sieuwertsen en de meisjes waren : Anneke Grooteboer,Anneke Sluiters,Margiet Mulder,Lenie Broek,Siska Beers,Shilla Filippo,Corrie v d Smissen,Roelie Zaagstra,Janna Westra,Marja Bruidschaart,Anita Manshanden,Trudi Kosterman,Elly de Braber en Ria Claassen.

  2002, Pieter Buis
  ?