Pieter Brune

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Brune en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

  Pieter Brune heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  1 jaartje meao, maar wel een geweldige tijd.

  1 jaartje meao, maar wel een geweldige tijd. Schoolreis naar Praag, tjee wat een feest. Keten, feesten ach het was allemaal aanwezig hihi. Zie soms wel is een oude economie leraar uit zandvoort. Tjee lijkt of hij niet ouder wordt hhahahaha!!

  2004, Pieter Brune

  Supertijd!! School en voetballen bij Ajax!! Interlyceale, schoolfeesten, eindexamenfeesten in Bloemendaal, Herinneringen aan Wim Balm, Meester Mink, Engelse les van Juf Engelberts en natuurlijk van Rijn! Juf Cornelissen, Sport van Steenbrink en van Babs.

  Supertijd!! School en voetballen bij Ajax!! Interlyceale, schoolfeesten, eindexamenfeesten in Bloemendaal, Herinneringen aan Wim Balm, Meester Mink, Engelse les van Juf Engelberts en natuurlijk van Rijn! Juf Cornelissen, Sport van Steenbrink en van Babs. Eerste vriendinnetje Tamara Gallois en schoolreis naar Berlijn, klasgenootjes als Saskia Koning, Caroline Tensen, Patty Voorwalt.. ach joh super tijd gewoon!!

  2004, Pieter Brune

  In de brugklas gezeten!! Herinneringen, schoolfeest het zoveel jarig bestaan!! Verder niet te veel herinneringen door dat ik hier maar 1 jaar heb verbleven.

  In de brugklas gezeten!! Herinneringen, schoolfeest het zoveel jarig bestaan!! Verder niet te veel herinneringen door dat ik hier maar 1 jaar heb verbleven. Wel zie ik Rutger Lonterman wel eens op TV.. schijnt advocaat te zijn tegenwoordig. Bert Schwepke en Hans nog wel eens op het voetbalveld gezien. Tom Comello ken ik ook nog van naam... en Marlous, Jet, oude jeugdvrienden uit zandvoort Derk Jan, Siets en Johan van Marle natuurlijk.

  2004, Pieter Brune
  ?