pieter boxel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van pieter boxel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  pieter boxel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leren lezen met de botjes bij Meneer Pieter waar ik toen al 2 keer zo lang over deed.

  Leren lezen met de botjes bij Meneer Pieter waar ik toen al 2 keer zo lang over deed. Verschrikkelijk veel huiswerk bij meneer van Gerwen. En na de cito-toets de rest van het jaar helemaal niets doen bij Meneer van der Linde.

  St Paulus, 1984

  De eerste aantal jaren op school vond ik verschrikkelijk en het lukte ook voor geen meter.

  De eerste aantal jaren op school vond ik verschrikkelijk en het lukte ook voor geen meter. Pas rondom 5 Havo kreeg ik de geest en vond ik het allemaal wel prima. Al gauw daarna werd de eerste fase geintroduceerd. geweldig! Ik werkte hard om ervoor te zorgen dat ik niet naar de les hoefde . zo hield ik ook voldoende tijd over om te 21-en.. Wat me ook zoals vele anderen is bijgebleven zijn de schoolfeesten. ik weet nog dat sommige leerlingen zo verschrikkelijk dronken waren dat de leraren een EHBO-post in lokaal 14 hadden ingericht . Ook tijdens de schoolfeesten was het een soort sport om te urineren waar het eigenlijk niet mocht. Tenslotte vond er anderhalf jaar geleden nog een reunie plaats. Een waardeloze catering en weinig bekenden. Maar wie weet, volgende keer beter...

  Kruisheren Kollege, 1990

  ?