Bekijk het volledige profiel van pieter-bas dekkers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

pieter-bas dekkers heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Deze kleuterschool zat in Zaal...

Deze kleuterschool zat in Zaal Briels op het Schoor. Ik weet de naam niet. Juffrouw Gonnie was de juf.

2005, pieter-bas dekkers

De school zelf heb ik nooit le...

De school zelf heb ik nooit leuk gevonden. Na de school in Swartbroek was dit een sprong terug in de tijd. Aan meester Roumen heb ik de beste herinneringen. De tijd er omheen met een aantal van mijn klasgenoten was erg leuk. Altijd op of rond de boerderij bij Eric. Het 'bakkie' van Harald. De eerste crossbrommer met Gerard. Later jeugddansen in Rooi met o.a Peter en Maurice. Leuke tijd.

2005, pieter-bas dekkers

Kwam op deze school in het twe...

Kwam op deze school in het tweede jaar van de kleuterschool en ging halverwege de vierde klas weer weg. Kleuterschool: Juffrouw Nellie. Eerste klas Juffrouw Verkoelen. Ik geloof dat ik het een leuke school vond. Veel leuke herinneringen vooral aan meester Koolen die streng was, maar altijd in voor een grapje. Zoals die keer dat hij een oppervlakte- spanning proef probeerde met een emmer water. (i.p.v. reageerbuis)Iedereen was nat. Op de kleuterschool, tegenover de kerk, verzamelden de kleuters zich als er een begrafenis was, om in koor "de kist, de kist" te roepen. Verder waren we altijd buiten, vooral in de Krang, soldaatje spelen. Goede Carnavalsoptochten, vooral door de luidruchtige bijdragen van De Slopers.

2005, pieter-bas dekkers
?