Pieter Baltus

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Baltus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Pieter Baltus heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kwam uit Amsterdam.

  Ik kwam uit Amsterdam. Toen ik in de klas van meester v.d.Klundert kwam zei hij; Ga maar naast dire jongen zitten die in zijn neus zit tepulleken. Hij is vele jaren mijn vriendje geweest. Hij heette Frans Proost en was later stationschef van Bwello.

  2008, Pieter Baltus

  Het was oorlog.

  Het was oorlog. De school was gevorderd door Duitsers. We zaten in particuliere huizen. De directeur was Baretta. Meneer Schuil (onderwijzer) kwam s'winters op skieen naar school.Nu ben ik 80 jaar. Op mijn verjaardag kwam er een oude mevrouw ze had bij mij in de klas gezeten. Toen was het een slank blond meisje met een paardestaart. Ik was verliefd op haar.Klasgenoten; Frans Proost, Fred Slot, Bob Strooker, Hanny Swaab,Gideon Brak etc.

  2008, Pieter Baltus

  Broeder Symplicianus, broeder Benedictus Klasgenoten.

  Broeder Symplicianus, broeder Benedictus Klasgenoten. Balm, Baltus, Bieshaar Brautingam In de eerste klas durfde ik s'middags niet meer naar school. Twee grote jongens hebben mij onder hun arm naar school gebracht. Toen kreeg ik een leesplankje; (Aap,noot,mies,wim,zus,jet etc

  2008, Pieter Baltus
  ?