Bekijk het volledige profiel van Pieter Adriaan Oosthoek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Pieter Adriaan Oosthoek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke schooltijd gehad. Zat ik...

Leuke schooltijd gehad. Zat ik klas 99B.

2010, Pieter Adriaan Oosthoek

Was een leuke tijd. Ken alle l...

Was een leuke tijd. Ken alle leerlingen en leerkrachten nog van namen. Ook zie ik daarbij de gezichten nog.Omdat er in het dorp meerdere Piet Oosthoeken waren, werd ik daar " Piet van Leen" genoemd.

2010, Pieter Adriaan Oosthoek

De school heette toen Burgemee...

De school heette toen Burgemeester Dusseldorp MULO. De directeur was in eerste instantie dhr Stel en later dhr Piet van der Weele. Mijn favoriete leraren waren Nico vd Berg en mevr Mulder. Ik had de pest aan Van Espen,die sloeg regelmatig. Heb later, toen ik in Rotterdam werkte, dhr. Broekhuizen (oud leraar wiskunde) ontmoet toen hij daar in het oogziekenhuis lag. Hij herkende mij direct en zei direct dat wiskunde niet mijn sterkste vak was.Klopte ook. Daarom MULO A gevolgd (handel). Ik zat in bijna alle klassen naast Piet de Neef uit Kapelle. Sinds mijn vertrek uit Zeeland heb ik nagenoeg geen contact meer met hem gehad.Ik ken nog wel een aantal namen van andere klasgenoten.

2010, Pieter Adriaan Oosthoek
?