Pieter Wester

Kent 11 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pieter Wester en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Pieter Wester heeft 15 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik studeerde in Delft Werktuig...

  Ik studeerde in Delft Werktuigbouwkunde, maar het slopende tekenwerk en het oninteressante basiswerk maakten dat ik na 1 jaar overschakelde naar de interessantere Elektrotechniek in den Haag. We hadden veel plezier bij SSR en met overige vrienden rond de Verwersdijk.

  2006, Pieter Wester

  In de eerste klas kwam ik bij ...

  In de eerste klas kwam ik bij juffrouw van der Vange, een lieverd. In de tweede klas werd ik langdurig ziek en kreeg toen veel bezoek, o.a. van juffrouw Stoets, ook een schat, die sinaasappelen meebracht. In de derde kwam ik bij juffrouw van Dijk, tot we verhuisden naar den Haag-West en ik naar de Aeneas Mackaaijschool overging.

  2006, Pieter Wester

  Het versneld doorlopen van het...

  Het versneld doorlopen van het eerste en tweede jaar Elektrotechniek in 1 jaar (van sept. 1965 tot juli 1966), nadat ik eerst 1 jaar Werktuigbouwkunde in Delft had gedaan, beviel mij uitstekend. Direct daarna begon het Praktijkjaar, dat was wel even anders, maar heel leerzaam en interessant! In het vierde jaar was het echt hard werken, maar het lukte om uiteindelijk in 3 jaar het hts-diploma Electrotechniek te halen, om daarna op te gaan voor Militaire Dienst.

  2006, Pieter Wester
  ?