Piet Westeneng

Kent 19 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in Waddinxveen

  Bekijk het volledige profiel van Piet Westeneng en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Piet Westeneng heeft 1 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ' t Is inmiddels al even terug.

  ' t Is inmiddels al even terug. we wonen nu in Waddinxveen. 'k Herinner me conrector Steenhof als man met de pijp met een geweldige bulderstem, met name als hij - op de brede trap in de hal staande - de orde moest bewaren met al die leerlingen die beneden stonden te wachten om aan het begin van de dag naar boven te gaan naar de leslokalen.

  Reformatorisch College Blau..., 1966

  We wonen nu in Waddinxveen.

  We wonen nu in Waddinxveen. Spelen met de waterbak in de hal van de school was mijn favorite bezigheid. Na schooltijd zelf naar huis slenteren met klasgenoten vond ik prachtig.

  Christelijke Kleuterschool ..., 1958

  We wonen nu in Waddinxveen.

  We wonen nu in Waddinxveen. 'k Heb goeie herineringen aan deze school, met name de vertellingen van meesters Gundelach, Meijer(tijdelijk in de zaal bij de kerk) en Geluk. 'k Vond het wat minder geslaagd dat ik met enkele klasgenoten voor schooltijd naar huis gestuurd werd toen we op het schoolplein wat minder diplomatieke taal hadden gebruikt. Orde stond hoog in het vaandel. Daar is niks mis mee. Verder vooral positieve herinneringen.

  School met de Bijbel, 1960

  ?