Bekijk het volledige profiel van Piet van Hees en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

Piet van Hees heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Deze school heeft 2 namen. Bas...

Deze school heeft 2 namen. Basisschool Genderdal is de andere naam

2006, Piet van Hees

Als of het gisteren was. We zi...

Als of het gisteren was. We zijn in de vakantie na de 6e klas verhuisd naar woensel. Behalve een reunie een paar jaar later heb ik nauwelijks iemand terug gezien behalve GROOTVELD! Op volgorde van schooljaar: - Juffrouw Delmé op nr. 3 een klas met alleen maar jongens. (de meiden zaten op nr.17 - Juffrouw Leeuwen-Reemers ook op nr 3. Ze trouwde dit jaar. We zijn met zijn allen naar de noodkerk binnen de rondweg geweest. - Juffrouw Wasser op nr.17. - Meneer Korteweg weer op nr3 Met zijn schitternde volvo. Tegenwoordig een geliefde klasieker. (ze noemen he****eewitchensarg) - Meneer Wartenburg. Hij nam later de scepter over als directeur, en is al lang dood. Meneer Grootveld. Lord of the rings! Hij vertelde er zo meeslepend over, dat ik voorgoed besmet was. Een paar jaar geleden heb ik hem gezocht en gevonden. Hij was kort na mijn laatste jaar Sponselee gevolgd naar de LTS, en is daar totaal afgeknapt op de mentaliteit. Toen ik dat hoorde viel mijn mond open. Hij tekent en schrijft nu kinderboeken. Werkelijk fantastisch!

2004, Piet van Hees

Energietechniek, wat gebruik i...

Energietechniek, wat gebruik ik er nu van? niets. Maar herrineringen? Plenty! -------- Ah, da's alleen maar voch... Ploem stook een meetsnoer op.... ----- praktijkles van Beaufort en .... (tja hoe heette hij ook alweer...) Jullie met je biceps zo dik als babybilletjes. Ze werden heel snel als er weer eens een leerling een seriemoter onbelast aansloot! ------- 3 meisjes op 1000 jongens. Irma, in het begin van de punk periode: Goh Irma, heb je jam gegeten vanmorgen? ------ Sinterklaas op de scooter met een van de dames achterop. Het paard uit de gymzaal, en hij stapte gewoon van het podium boven op het ding. Hanssen, De leraar die er in het sintepak zat, woonde in Lierop, en hij hypnotiseerde. De wiskunde leraar was altijd nat: zijn vingers gingen niet meer los tijdens die demonstraties. --------- Frikandellen actie voor Zambia : Eet je lens voor je medemens, en de school stonk nog weken naar het vet. --------- Walzing matilda bij de engelse les. Ik ben nog in Amsterdam bij die leraar op ziekenbezoek geweest. ------- Volgens mij heb ik nog foto's, stiekem gemaakt in een van de klaslokalen tijdens de les.

2004, Piet van Hees
?