Piet van Dis

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Piet van Dis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Piet van Dis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  3 belangrijke jaren op deze kn...

  3 belangrijke jaren op deze knusse Pabo waar je werd gevormd als onderwijzer. Namen van leraren die ik me nog herinner zijn: mhr. Groels ( gym), Mhr. Ambrahamz ( Pedagogiek: de lessen over doelstellingen zitten er nog ingebakken), mhr. Jepkes die zeer boeiende tekenlessen gaf. De naam van de directeur ben ik vergeten. Hij kon ontzettend goed tafeltennissen. Maakte mij een keer in tijdens de pauze.

  2007, Piet van Dis

  Kleine, overzichtelijke middel...

  Kleine, overzichtelijke middelbare school. In die tijd groeide de school en werden er noodlokalen bijgezet. je kende bijna iedereen. Mijnheer Blom was de directeur, en leraren als mijnheer van de Weerd, Koops, Ten Cate en Winkelhof gaven toen les. Bij godsdienst hadden we een dominee die ons stukken dicteerde terwijl hij een grote sigaar rookte. Dat mocht nog in die tijd. Daan de Bruin was een bijzondere medeleerling. Hij haalde vaak kattekwaad uit bij bepaalde leerkrachten. Als er iemand van deze leerkrachten dan ziek was ging hij wel op bezoek.

  2007, Piet van Dis

  Ik heb hier in groep 4 en 5 va...

  Ik heb hier in groep 4 en 5 van de Havo gezeten. Ik kwam van een kleine mavo uit Fijnaart. Dit was toch een soort cultuurshock. Tussen de middag was het altijd gezellig in de kantine. Daar heb ik o.a. met Jan Valkenburg gezellig gekaart. Ook gingen we regelmatig biljarten bij Merks. Klasgenoten waren Ton, Peter en Fred. Achternamen weet ik niet meer

  2007, Piet van Dis
  ?