Piet van der Hulst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Piet van der Hulst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Piet van der Hulst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke tijd gehad, ik denkn naast de serieize studie aan Coopertest op het grasveld, het Heao-cafe in de kantine en in de tegenoverliggende kerk, de werkweek naar Engeland, bezoek aan Aegon-studiecentrum, goede contacten met o.

  Leuke tijd gehad, ik denkn naast de serieize studie aan Coopertest op het grasveld, het Heao-cafe in de kantine en in de tegenoverliggende kerk, de werkweek naar Engeland, bezoek aan Aegon-studiecentrum, goede contacten met o.a. leraar Cees Mentink in wiens auto ik nog een deuk heb gereden, koffie bij de Groot-Hertogin en nog veel meer.

  2003, Piet van der Hulst

  Leuke tijd gehad, vooral vanaf de vierde, toen er voor het eersr meisjes in de klas kwamen en we in een dependance op de Middelste Gracht zaten, een voormalige kleuterschool, lage kapstokjes, lange pauzes, omdat de leraren van het hoofdgebouw moesten kome

  Leuke tijd gehad, vooral vanaf de vierde, toen er voor het eersr meisjes in de klas kwamen en we in een dependance op de Middelste Gracht zaten, een voormalige kleuterschool, lage kapstokjes, lange pauzes, omdat de leraren van het hoofdgebouw moesten komen.

  2003, Piet van der Hulst

  fijne schooltijd gehad.

  fijne schooltijd gehad. Sigaren halen in schooltijd voor meesters Kok en Went.

  2003, Piet van der Hulst
  ?