piet smits

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van piet smits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  piet smits heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nare leraar G.

  Nare leraar G. Dijkstra voor Boekhouden had hier altijd ruzie mee.

  Hervormde Zuidermavo, 1956

  Geen enkele favoriete herinnering alleen maar nare leraren zoals Beintema, Rademaker,Florisse,Lodder,Niemansverdriet,van Veen en Bol.

  Geen enkele favoriete herinnering alleen maar nare leraren zoals Beintema, Rademaker,Florisse,Lodder,Niemansverdriet,van Veen en Bol.

  Zuiderparkschool voor Mavo, 1957

  was een hele leuke school met een "meester" Schlink als mijn favoriet gevold door "de orenrukker "verstraete die sloeg ook zo gemeen met zijn lineaal op je vingers oei wat kon dat zeer doen denk dat hem dat zelf vroeger ook is overkomen had teminste vre

  was een hele leuke school met een "meester" Schlink als mijn favoriet gevold door "de orenrukker "verstraete die sloeg ook zo gemeen met zijn lineaal op je vingers oei wat kon dat zeer doen denk dat hem dat zelf vroeger ook is overkomen had teminste vreselijke grote en lelijke oren ja en Argelo heb hem vaak zijn rap bromfiets aan zien trappen dat ie het niet deed hadden we zijn bezinekraantje dichtgedraaid.

  Vreewijkschool voor Basis G..., 1950

  ?