Piet Smink

Kent 4 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Piet Smink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Piet Smink heeft 10 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De naam van deze school was toen Constantinianum en was alleen gymnasium en gevestigd in de Villa Vleugeslag aan de Laan 1914.

  De naam van deze school was toen Constantinianum en was alleen gymnasium en gevestigd in de Villa Vleugeslag aan de Laan 1914.Rector was toen pater Bik. Bij de komst van de HBS moest de naam zo nodig veranderd worden in Constantijncollege! Een van de herinneringen is, dat wij tijdens de gymles van Arie van Poppel op de TIP een sportveld met sintelbaan moesten aanleggen.

  constantijncollege, 1950

  De oefeningen tegen oorlogsgeweld in de 2e .

  De oefeningen tegen oorlogsgeweld in de 2e .klas op het toneel van Concordia mmet juffrouw van Eck. Klasgenoten waren o.a. Peter Tolboom, Jan van Eijden, Kees Groen, Leen Keizer, Gerard Hilhorst, Johan van Hamersveld, Rinus van Dijk, Evert van Hamersveld, Johan Hoogland, Jan van den Heuvel, Cees van der Coterlet, Arie Smink, Cees van Wee, Gerard van Dijk, e.a.

  st. Henricusschool, 1943

  ?