Piet Robijn

Kent 0 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Piet Robijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Piet Robijn heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Olga Schouw en Ineke of Irene v/d Laar , maar ze zagen mij niet staan !! Heb nog wel een schoolfoto.

  Olga Schouw en Ineke of Irene v/d Laar , maar ze zagen mij niet staan !! Heb nog wel een schoolfoto. Mijn vriend was toen Kick Rovers en mijn broer ( Kees Robijn ) zat ook op deze school net zoals mijn neefje Peter Heinsma

  Groen van Prinsterenschool, 1957

  Van 1957 tot 1961 op een andere lagere school gezeten , het 1e en het 6e jaar op de Dreefschool , daarna tot 1964 op de Mulo gezeten.

  Van 1957 tot 1961 op een andere lagere school gezeten , het 1e en het 6e jaar op de Dreefschool , daarna tot 1964 op de Mulo gezeten. Meester van Tol was hoofd van de L.S. en Meester Vink van de Mulo . Een paar namen uit klas 1b van de MULO ; Eduard Blijdorp , Daisy Doucy , mijn broer Kees Robijn . Helaas weet ik de meeste namen niet meer , misschien kan iemand mij meer namen opgeven na het zien van de foto van klas 1B .

  Dreefschool, 1956

  voor meester Schaap (leraar Duits)moest ik altijd snoep of pijptabak halen , dit gebeurde tijdens de lessen Duits , uiteraard was hij mijn favoriete leraar !.

  voor meester Schaap (leraar Duits)moest ik altijd snoep of pijptabak halen , dit gebeurde tijdens de lessen Duits , uiteraard was hij mijn favoriete leraar !

  Dreefschool, 1961

  ?