Piet Neef

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Piet Neef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Piet Neef heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Na op de HTS te hebben gedebak...

  Na op de HTS te hebben gedebakeld (ik moest van mijn vader verder leren maar had daar helemaal geen zin in)ben ik na mijn diensttijd naar de UTO gegaan. Deze avondcursus ging uit van de Academie van B.K. en T.W. aan de G.J de Jongweg maar de lessen werden gegeven aan de Wytemaweg. Ik heb nog sporadisch kontakt met een studiegenoot: Leo Molendijk. Ook de naam Riksman (of Rixman) klinkt bekend.

  2005, Piet Neef

  Het enige wat ik me weet te he...

  Het enige wat ik me weet te herinneren is dat wij een ontzettend lieve juf hadden. Dat was juffrouw Bijlo

  2005, Piet Neef

  Echt veel herinner in me niet ...

  Echt veel herinner in me niet van deze periode. We hadden een leraares die heette juf Glauner, een kort dik propje. Kennelijk sprak ik in die tijd nogal luid want ze noemde mij brulaap. En verder meneer van Thiel de "hoofdmeester". Een rijzige dikbuik die in mijn herinnering altijd een grijze stofjas droeg en altijd rondliep met zijn duimen in de armsgaten van zijn vest. v Thiel heeft indertijd mijn vader het advies gegeven dat ik te stom was om verder te leren. Dat was, gezien een herinnering op deze site van een schoolgenoot, kennelijk een vaker gebezigd advies. Uiteindelijk heeft hij de plank helemaal misgeslagen want ik ben toch redelijk goed terecht gekomen en heb het tot "mennesjer" geschopt.. We hadden ook een godsdienstleraar en die vent kon zo boeiend vertellen dat je er bijna bij aanwezig waande. Zijn naam is me ff ontschoten

  2005, Piet Neef
  ?