Piet Houtzager

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Piet Houtzager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Piet Houtzager heeft 13 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  IK HEB HET OP DEZE ULO MAAR 2 JAAR KUNNEN UITHOUDEN.

  IK HEB HET OP DEZE ULO MAAR 2 JAAR KUNNEN UITHOUDEN. MEESTER VOS (NEDERLANDS) HEB IK VAAK DAARHEEN GEWENST, WAAR HIJ NU WEL ZAL ZIJN. MEJ VAN LUYN GAF NATUURKUNDE EN ZANGLES. MR.BESTEMAN GESCHIEDENIS EN BIJL WAS DE DIRECTEUR. GYMNASTIEKLERAAR VAN MAURIK KREEG IK OOK OP DE HANDELSDAGSCHOOL IN DE HELLESTRAAT. DE BIJGAANDE FOTO'S ZIJN OP HET SCHOOLPLEIN(GRINT) GENOMEN VAN HET SCHOOLLAANTJE EN TIJDENS EEN SCHOOLREISJE

  MULO schoollaantje, 1950

  Leraren.

  Leraren.Boot(Frans),Acket(duits)Heukelom (Boekhouden) Doets (Nederlands/geschiedenis),Sietstra Engels, Bouma Directeur en de Leerlingen Kees Koudijs, Flip Keizer, Ben Pon ja van DE PON. Hij was de enige leerling die met het kevertje steeds de parkeerplaats voor de school van Meester Acket inpikte.

  middelbare handelsdagschool, 1951

  In 1943 ging ik naar deze school en kwam op de eerste dag te zitten naast Rob de Waal.

  In 1943 ging ik naar deze school en kwam op de eerste dag te zitten naast Rob de Waal. De laatste 2 jaar van de oorlog maakte ik mij geen zorgen en genoten volop. Ik woonde op de Dollardstraat 32 en hadden een geweldig bos voor het huis, dat helaas in de winter van 1944 door de soesterkwartierders werd gekapt wegens gebrek aan brandhout. De dagen dat wij naar school gingen en het mooi weer was, wisten wij dat bij luchtalarm onder de bank moest worden gezeten.

  De Palmschool, 1943

  ?