Pierre Hendrickx

Kent 47 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Höchst

  Bekijk het volledige profiel van Pierre Hendrickx en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pierre Hendrickx heeft 8 klassenfoto's en kent 47 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1e klas bij Zr Agnes-Marie, 2e bij meester Morris (leuke vent)jammer, hij ging weg en werd opgevolgd door een beetje gemene meneer van de Velde, 3e bij broeder Ernestus, 4e bij meester Dijker, 5e bij broeder Mauritius (aardige man, stierf in dat jaar) en

  1e klas bij Zr Agnes-Marie, 2e bij meester Morris (leuke vent)jammer, hij ging weg en werd opgevolgd door een beetje gemene meneer van de Velde, 3e bij broeder Ernestus, 4e bij meester Dijker, 5e bij broeder Mauritius (aardige man, stierf in dat jaar) en 6e bij broeder Virgilius. In de derde klas 1958 kwam Koningin Juliana de school openen. Ik was apetrots: ze aaide me over mijn hoofd.

  Franciscusschool, 1956

  Ik zat op de 3-jarige U.

  Ik zat op de 3-jarige U.L.O. In de eerste klas hadden we meester Gilsing, in de tweede broeder Leonidas en in de derde, dat weet ik niet meer. De gymmeester Uppink stond gym te geven, terwijl hij midden in de zaal stond te roken en zijn as in een conservenblik liet vallen. Dat zal hij zeker niet gedaan hebben, als de inspectie in huis kwam. Bij hem kreeg je nog een 5 op je rapport, als je op ongewenste momenten stond te kletsen. Broeder Gustavo kon zo mooi calligraferen, had echter in zijn spontane handschrift een onleesbare poot. Ben van Leeuwen en Fred Oudskerk herinner ik me als klasgenoot. Die werd altijd rood van inspanning tijdens de gymles.

  St. Dominicus MAVO, 1963

  We hadden een fijne klas met 35(!) voor het merendeel aardige jongens en met de meeste leraren/essen hadden we een leuke band.

  We hadden een fijne klas met 35(!) voor het merendeel aardige jongens en met de meeste leraren/essen hadden we een leuke band. Wij werden van kweekschool tot pabo, wat veel onduidelijkheden voor de examens met zich meebracht. Wij maakten ook het einde van de geestelijkheid in de direktie mee. In de derde klas kwamen er ook meisjes op school; daardoor werd het wel gezelliger. Veel plezier beleefd met Peter, Frans, Goof, Henk, Sam, Anneke, Agaath, Paula, Lucie, e.a. Ik woon en werk sinds 1993 als leraar in Oostenrijk. Ik zou het leuk vinden weer kontakten te leggen met mensen uit die tijd op Magister Vocat.

  Magister Vocat, 1966

  ?