Ontdek PLUS

Pierre Breevaart

Kent 6 personen

Single
Woont in Hellevoetsluis

  Bekijk het volledige profiel van Pierre Breevaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pierre Breevaart heeft 17 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de pauzes liep ik regelmatig mee over het plein met directeur Bert Vollaard (die ons helaas te vroeg is ontvallen).

  In de pauzes liep ik regelmatig mee over het plein met directeur Bert Vollaard (die ons helaas te vroeg is ontvallen). Leuk vond ik altijd de werkweken die meestal gingen naar De Hoge Rielen. Naar de bus liepen we altijd mee met Cor Bravenboer die ons helaas te vroeg is ontvallen. Was een fijne concierge. Toen ik bij meester Marcel Kuipers in de klas zat had ik een toets. Moest ik een som maken, die ik nog nooit had geleerd. Ik en Marcel zouden wedden om een gebakje. Gebakje heb ik gekregen. De schouderklopjes van meester Brune kan ik me nog goed herinneren. Ik vond het een fijne docent. Over Arie Langendoen van de VSO kan ik heel positief zijn. Ik vond het echt een geweldige meester. Op de VSO ooit eens een kersteten gehad. Ik en Richard Stap zaten als laatsten te eten. Wij dachten zonde van het eten wat straks wordt weggegooid. Het rotste van school vond ik sport en zwemmen. Ooit weerde ik mij met geweld bij zwemles. Juffrouw Anja Kusters wilde mij het diepe bad in hebben en ik durfde echt niet. Dus tegenstribbelen en trappen uit angst. Later door haar de angst overwonnen. Mijn zwemdiploma A heb ik behaald in 1989 in zwembad de Dukdalf dat destijds een glijbaan had die via een omweg naar buiten weer in het binnenbad eindigde. Eerste keren eng, bang, niet willen. Volgende keren na overwinning angst meerdere malen van de glijbaan geweest.

  Speciale "De Nieuwe Poort", 1986

  Ik heb 2 jaar op de Brogilo gezeten en 2 jaar op het Maerlant College gezeten.

  Ik heb 2 jaar op de Brogilo gezeten en 2 jaar op het Maerlant College gezeten. Ik heb les gekregen in het gebouw aan de Langestraat (Les van o.a. Mevrouw Sluimer) en les gekregen in het gebouw aan de van Sleenstraat.

  S.G. Brogilo, 1992

  Vanaf kleuterschool het sterntje ben ik naar de Woelhoek gegaan.

  Vanaf kleuterschool het sterntje ben ik naar de Woelhoek gegaan. Daar heb ik zo n 2 jaar opgegezeten om vervolgens naar de Brigitteschool in Brielle te gaan. Heb o.a. mevrouw Jonker gehad en Mevrouw Bruinsma als docent.

  OBS De Woelhoek, 1985