Piera Mereu

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Piera Mereu en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Piera Mereu heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Geen idee meer van wanneer tot wanneer ik nu precies hier op school zat, maar heb wel een leuke tijd gehad.

  Geen idee meer van wanneer tot wanneer ik nu precies hier op school zat, maar heb wel een leuke tijd gehad.Samen met Marion Tetro ben ik van de kleuterschool naar deze school gegaan( was eerst de Wegwijzer). Karina kan ik me nog goed herinneren en veel meer mensen. Ook leraren, Ab van Biezen en meneer Kroon die altijd voorlas uit Bilbo Balings, juffrouw Versluijs en meneer Rademakers ( de goochelaar). Inmiddels ben ik heel wat scholen en opleidingen verder...

  2004, Piera Mereu

  Wat grappig om stukjes te lezen van mensen die ik nog herinner van toen, het was een leuke tijd, veel lol gehad met Lucia.

  Wat grappig om stukjes te lezen van mensen die ik nog herinner van toen, het was een leuke tijd, veel lol gehad met Lucia. En heel verliefd op Hans...in zijn eend naar school, de eend bleek uiteindelijk niet bestand tegen een Haagse tram, de auto deukte in als een harmonica. Later met de spitfire naar Spanje, ook een mooi avontuur.. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Heb mijn verhaal bij Thomas More College neergezet..zie hier meer namen die ik nog ken van toen. Was een erg leuke tijd! Hopeloos verliefd geworden tijdens het zeilweekend op Hans...

  2004, Piera Mereu

  Ik kan me juffrouw Doddema nog goed herinneren en dat ze ziek werd, heb haar later nog wel eens gezien.

  Ik kan me juffrouw Doddema nog goed herinneren en dat ze ziek werd, heb haar later nog wel eens gezien.Toen zat ze in een rolstoel, ze had ( heeft ?) MS. Vond het een leuke school, veel vriendinnetjes maar ik werd al snel vriendin met Marion Tetro, dat is een hele lange tijd zo gebleven tot we elkaar uit het oog verloren. Heb haar inmiddels wel weer gesproken en dat is toch erg leuk na zo'n lange tijd!

  2004, Piera Mereu
  ?