Pier van der Wal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pier van der Wal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Pier van der Wal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  MDS opleiding gevolgd in de Speelmanstraat (achter de Eewal) Zeer leuke tijd gehad, zo leuk zelfs dat ik een jaar langer mocht blijven :-).

  MDS opleiding gevolgd in de Speelmanstraat (achter de Eewal) Zeer leuke tijd gehad, zo leuk zelfs dat ik een jaar langer mocht blijven :-)... In de pauzes naar de gouverneur, af en toe een feest in de Gouverneur. Medeleerlingen waar ik veel mee optrok: Wim Spiegelaar, Mient de Vries, Anno Haringsma, Alex van Zutphen, Coos van Tuinen, Tom Garmann, etc, etc.

  2004, Pier van der Wal

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Namen van medeleerlingen die opkomen zijn: Doeke Nicolai, Guus Loman, Sjoerd Tolsma, Tom Garmann, Theo Middendorp, Klaas Schiphof, Alex van Zutphen en Bennie Bontekoe. Directeur was dhr. Jensma, leraren die me zijn bijgebleven: Bergsma met zijn auto die nooit werd gewassen (Saab geloof ik) en dhr. Roos.

  2004, Pier van der Wal

  De namen van leraren komen niet naar boven borrelen.

  De namen van leraren komen niet naar boven borrelen. Ik heb destijds de commerciële richting gekozen (verkeerde keuze, want later toch een administratieve functie)

  2004, Pier van der Wal
  ?