Bekijk het volledige profiel van Philo Wamel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Philo Wamel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Aan Lia Laagland, Ruud Peters,...

Aan Lia Laagland, Ruud Peters, Rob Blume heb ik veel gehad. Met Yvon Pieterse, Sylvia Janssen van Doorn en Christine Elkhuizen heb ik veel gedeeld.

2010, Philo Wamel

Mijn favoriete leervader is en...

Mijn favoriete leervader is en was Hanshan Roebers. En Harry Boom..die is helaas overleden. Ik vond Leontine Franssen en Marion Duursema ook helemaal geweldig. Veel ondersteuning van gehad. Al had ik geen les van Marjet a.d. Meulen: haar power heb ik altijd bewonderd. Ik ging om met Jan Willem Spit, Ab Wit, Marij en Anne Vossen en Barbara van der Put. Ook Lassika Panigay. En veel met Heleen Visser gedeeld. Ik heb hier heel dierbare herinneringen aan overgehouden.

2010, Philo Wamel

Mijn favoriete leraressen ware...

Mijn favoriete leraressen waren juffrouw jeukens en juffrouw Vossen. Maar juffrouw van Leeuwenberg was geweldig in het tekenen op het schoolbord en in het vertellen van verhalen van Wipneus en Pim. Karin Smit vond ik een heel lief vriendinnetje en ze woonde in de Cantatestraat. Wilma Hoose werd ook vriendinnetje en is nog steeds een lieve vriendin.En Marijke vond ik geweldig...weet haar achternaam nu even niet.

2010, Philo Wamel
?