Philip Parlevliet

Kent 2 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Philip Parlevliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Philip Parlevliet heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  zie GASPER DE COLIGNY!! Knikkeren en de sneeuwglijbaan op het plein.

  zie GASPER DE COLIGNY!! Knikkeren en de sneeuwglijbaan op het plein. De gaskachels en de "testjes" met schoonmaakmiddelen in de keuken door de tweeling en Leida. Maar ook de bel en knokpartijtjes op het plein.

  2005, Philip Parlevliet

  Als oude Mavo klant was het even aanpezen in klas 4 maar de examenklas was een heerlijke tijd.

  Als oude Mavo klant was het even aanpezen in klas 4 maar de examenklas was een heerlijke tijd. De "nood"lokalen waren erg gezellig, je liep iemand nog eens tegen het lijf. Het talen prakticum was fun. Breuker en diverse Juffen brachten wel de sfeer. Soms kon je de rivaliteit tussen VWO en HAVO wel proeven maar dat was niet storend!! Aadrijkskunde en

  2004, Philip Parlevliet

  Dhr Hoek die kwaad werd in de Aula Strafwerk melden bij Hoek Heerlijk sfeertje Mooie klasse avonden Weekje Parijs wat dankzij de meisjes toch door ging Goede vrienden met Ernst Engelenburg en Gert de Vries.

  Dhr Hoek die kwaad werd in de Aula Strafwerk melden bij Hoek Heerlijk sfeertje Mooie klasse avonden Weekje Parijs wat dankzij de meisjes toch door ging Goede vrienden met Ernst Engelenburg en Gert de Vries

  2004, Philip Parlevliet
  ?