Petry Huisman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petry Huisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Petry Huisman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel ziek geweest, dus lang op deze school gezeten Leuke herinneringen aan deze tijd.

  Veel ziek geweest, dus lang op deze school gezeten Leuke herinneringen aan deze tijd. Goede herinneringen aan meneer Busman, gaf tekenen en nederlands. Geen leuke herinneringen aan Ds.van Die, gaf godsdienst en maatschappijleer, had ik vaak onenigheid mee. Ook heb ik leuke herinneringen aan MAVO-3, waar Henk Loer als enige jongen tussen alleen maar meisjes zat, wat hijzelf echt niet erg vond. Wil je mij melen dan kan dat op petry en dan een punt en dan jan en dan zo'n apedingetje daarna planet en dan weer een punt en dan ons kleine landje.

  chr. Mavo later Lutgherschool, 1972

  Leuke vriendinnetjes gehad, zoals Liesbeth te Velde, Alie Huisman, Anja Klein, Ingrid Scholten, Sieta Zijlema.

  Leuke vriendinnetjes gehad, zoals Liesbeth te Velde, Alie Huisman, Anja Klein, Ingrid Scholten, Sieta Zijlema. Zou het heel leuk vinden iets te horen De jongens die ik nog herinner zijn: Jan Lentz, Patrick Ruijter, Leo van Eden,Hans Oldenburger. Je kunt mij melen als je wilt op petry en dan een punt en dan jan daarna zo'n apedingetje en dan planet en weer een punt en dan ons kleine landje

  C W Lubbersschool, 1966

  ?