Ontdek PLUS

Petronella Tetenburg

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petronella Tetenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petronella Tetenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  namen weet ik niet meer,wel dat we met St.

  namen weet ik niet meer,wel dat we met St. nicolaas allemaal buitenstonden om de sint een hartelik welkom toe te zingen. Het was een heerlijke tijd. Daarna 3 jaar DS. Mansveldschool, ik herinner mij alleen Juffr. de Boef, dat was niet zo'n goed contact, mijn moeder is met haar gaan praten, maakte het alleen erger, vandaar de overplaatsing naar de Jac.Perkschool

  Westerwijk (Kleuterschool), 1939

  de leerlingen waren veelal de zelfde waarmee ik op de Jacq.

  de leerlingen waren veelal de zelfde waarmee ik op de Jacq.Perk had gezeten.Els vd Boom,Leny en willy jansen,Truus Brens,Tini Bonnes,en nog veel meerJuffr.Hofman,Mevr.Zwager stam,mevr. helwegen Roos,en nog veel anderen die ik mij te binnen schieten

  industrieschool, 1950

  Einde 6deklas opvoering van Hans Drift, Juffrouw Sanders en Meester Verdoorn, en schriften vol met Rembrandt met dt die aan het einde van de 6de klas ook ingebonde is, ik ben hem kwijt,van wie mag ik het overnemwn ?.

  Einde 6deklas opvoering van Hans Drift, Juffrouw Sanders en Meester Verdoorn, en schriften vol met Rembrandt met dt die aan het einde van de 6de klas ook ingebonde is, ik ben hem kwijt,van wie mag ik het overnemwn ?

  Jacques Perkschool, 1946