petronella oostendorp-simons

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van petronella oostendorp-simons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  petronella oostendorp-simons heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eigenlijk is alles leuk aan deze tijd.

  Eigenlijk is alles leuk aan deze tijd. Wat er uitspringt is: De schoolweek naar Hattem. Het optreden van vier jongens uit mijn klas van Kiss helemaal opgemaakt en met kleding met het nummer I was made for loving you baby. De verhalen uit de bijbel van juf Zilverenberg met haar klompen. Toen ik in de eerste/tweede zat deden elke dag op het schoolplein 4 meiden uit de zesde een nummer van de Gyus en Dolls na. Een keer kreeg heel de les strafwerk van meester Hartman en ik kreeg extra omdat ik er iets van zei. Het was echt een supertijd!!

  Het Plein, 1976

  Eigelijk zijn alle herinneringen leuk.

  Eigelijk zijn alle herinneringen leuk. Die er uitspringen zijn: De schoolweek naar Hattem. Het zingen van 4 meiden uit de zesde klas (ik zat in de eerste of tweede. Zij deden de Gyus en Dolls na. De verhalen uit de bijbel van juf Zilverenberg met haar klompen aan. Vooral het verhaal van Daniel in de leeuwekuil. Het optreden van 4 jongens uit mijn klas van Golden Earing helemaal opgemaakt met het nummer I was made for loving you baby. Zo kan ik wel doorgaan. Het was gewoon een supertijd.

  Dr. J. Th. de Visserschool, 1976

  ?