Petrie Huisman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petrie Huisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petrie Huisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De bruiloft van juf Dijkstra, met de bus naar het postiljon motel en bij het gemeentehuis staan met bogen.

  De bruiloft van juf Dijkstra, met de bus naar het postiljon motel en bij het gemeentehuis staan met bogen. Juffrouw de Boer. En samen met Sandra Koen een rijmpje opzeggen voor Sinterklaas.

  kleuterschool 'het kwettern..., 1976

  Biologie van Beers, Duits van mw Alkema, De Jong (spits) en Wassink, Aardrijkskunde van Alkema, Wiskunde van die vrouw met die mega lange nagels en van kriebel, Engels van de Jong en Frans van Das en van der Meer.

  Biologie van Beers, Duits van mw Alkema, De Jong (spits) en Wassink, Aardrijkskunde van Alkema, Wiskunde van die vrouw met die mega lange nagels en van kriebel, Engels van de Jong en Frans van Das en van der Meer. Economie van die lange man die je altijd een cijfer gaf voor netjes schrijven. Voor post: petriehuisman zo'n krulletje planet punt nederland.

  Openbare MAVO, 1984

  Wiskunde van die jonge leraar.

  Wiskunde van die jonge leraar. Hij reed op een moter en had kampen geleid in Amerika. Natuurlijk de kooklessen van Boehouwer en Thea typ. Huug Bulte. Natuurlijk ook de musical vanwege de reunie en het 15 jarig bestaan van de school. De uitvoeringen in het Posthuis. Ik zou graag eens in contact komen met Hikmet. voor post: Petriehuisman Krulletje planet punt nederland

  leao, 1987

  ?