Petri Dermout

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petri Dermout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petri Dermout heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een leuke school met heel veel dieren.

  Een leuke school met heel veel dieren. Maar één jaar op gezeten, toen vonden mijn ouders me oud genoeg om, met een jonger zusje, naar de katholieke school in de binnenstad te gaan.

  De Hovenschool, 1960

  Hier trof ik de allerbeste gymnastieklerares die ik ooit had, dankzij haar vond ik de gymnastiek zelfs prettig! Helaas daarna nooit meer zo'n goede gym leerkracht getroffen en levenslange afkeer van sport gehouden.

  Hier trof ik de allerbeste gymnastieklerares die ik ooit had, dankzij haar vond ik de gymnastiek zelfs prettig! Helaas daarna nooit meer zo'n goede gym leerkracht getroffen en levenslange afkeer van sport gehouden. Had geen zelfdiscipline in het maken van huiswerk en moest (uiteraard) met een heel slecht rapport de school verlaten.

  MSvM, 1966

  Beetje sombere school van binnen, weinig herinneringen, maar voor einde schooljaar weg gegaan omdat ik me er niet prettig voelde (denk ik).

  Beetje sombere school van binnen, weinig herinneringen, maar voor einde schooljaar weg gegaan omdat ik me er niet prettig voelde (denk ik).

  Geert Groote College GGC, 1965

  ?