Petra van Scheppingen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra van Scheppingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  Petra van Scheppingen heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn herinnering aan deze school is vooral dat er totaal geen orde was.

  Mijn herinnering aan deze school is vooral dat er totaal geen orde was. Weinig geleerd wel heel veel lol gehad. Vooral met Bas Kosterman, Julius Kloot ( deze twee wil ik graag nog een keertje zien), Julia Becker, Simone Maaswinkel. De benzinepomp met z'n allen leeghalen, soep halen bij het tuincentrum in de winter. Jacobs pesten, meneer Aarts die door een tafel heen viel tijdens een preek en waarna we niet mochten lachen van hem. Wat niemand ook deed, op 1 persoon na, Arletta? De gymleraar die altijd tijdens het douchen toevallig in de kleedkamer moest zijn. Meneer stroet die ten einde raad emigreerde naar australie. Meester Hilte met zijn zelfgebreide hertjestruien. Samen met Simone Maaswinkel een appeltaart bakken bij mevrouw van Bommel en die Simone betrapte toen ze haar koekjestrommel leegvrat. enz.enz. Was secretaresse bij Wolters-Noordhoff maar werk na mijn verhuizing naar Oegstgeest bij de gemeente Katwijk. En ik wil nog steeds niet groot worden. Heb 2 kids ( dochter van 22 en zoon van 11) en 2 stiefdochters van 13 en 16. Ik ga nog regelmatig een avondje stappen.Groetjes aan alle oude klas/schoolmaatjes.

  2004, Petra van Scheppingen

  Ik hoorde van mijn zus van deze site en ben natuurlijk gelijk gaan kijken.

  Ik hoorde van mijn zus van deze site en ben natuurlijk gelijk gaan kijken. Heel erg leuk om al die oude namen terug te zien. Vooral van Joan de Bruijn, Brian tjen a tak (die ik persoonlijk het stuk van de school vond), Mark Geurts, Frank Stoops en noem maar op. Vooral de foto's brachten een hoop herinneringen boven. Een reunie lijkt me wel wat, of in ieder geval een avondje bijkletsen/ lachen met een stel oude klasgenoten. Op dit moment werk ik sinds mijn verhuizing naar Oegstgeest bij de Gemeente Katwijk. Ik heb 2 kids. 1 dochter van 22 en een zoon van bijna 9 en 2 stiefdochters van 13 en 16. groetjes aan al mijn oude klasgenootjes

  2004, Petra van Scheppingen
  ?