Petra van Balen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra van Balen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petra van Balen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik niet lang gezeten, ik ben er zo halverwege het schooljaar in gekomen en voor de zomervakantie van 82 weer afgegaan vanwege de verhuizing naar duitsland.

  Op deze school heb ik niet lang gezeten, ik ben er zo halverwege het schooljaar in gekomen en voor de zomervakantie van 82 weer afgegaan vanwege de verhuizing naar duitsland. Wel vond ik het een leuke school, samen met nog een ander meisje waren wij de einige twee vrouwelijke scholieren. Aan Richard Laats kan ik me nog wel herinneren, hij zat toen bij mij in de klas.

  2e Technische School, 1980

  Brugklas, heb maar 2 jaar op de RGO gezeten.

  Brugklas, heb maar 2 jaar op de RGO gezeten. Kan me nog wel aan Hoogerwaard herinneren en aan de avondjes. Spijbelen deden we meestal in dat kroegje met die patatkraam ervoor.

  Scholen Gemeenschap Goeree ..., 1978

  Ben al heel lang weg uit Nieuwe Tonge maar kan me nog herinneren aan de openbaere baeses schoal.

  Ben al heel lang weg uit Nieuwe Tonge maar kan me nog herinneren aan de openbaere baeses schoal. Eerste klas de nieuwe juf Prins 2e klas Juf. Los. 3e klas ik dacht meester schuring, weet niet meer zeker.Zat in de klas met: Andre v´t Hof, Johan Jordaan, Ewout Horsen, Lita vd Valk, Annemiek van Es, Petra Schipper, Bea van Balen, Peter vd Waal etc. Zou leuk zijn elkaar eens te ontmoeten

  De Pannebakker, 1972

  ?