P.J. van der Voort

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van P.J. van der Voort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  P.J. van der Voort heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Les gekregen van Juffrouw Bulo in de eerste en tweede klas, daarna juffrouw IJzermans, Meester Assink en daarna gingen we over naar de Sloterplasschool.

  Les gekregen van Juffrouw Bulo in de eerste en tweede klas, daarna juffrouw IJzermans, Meester Assink en daarna gingen we over naar de Sloterplasschool. De Immaculata was een lief klein schooltje met een binnenplaatsje, alles was laagbouw. Aangezien ik zelf nu de Pabo doe komen vele herinneringen boven . . . .

  Immaculataschool, 1968

  Ik heb aan mijn lagere schooltijd goede herinneringen.

  Ik heb aan mijn lagere schooltijd goede herinneringen. Kwam ongeveer een jaar geleden juffrouw Corsilius tegen, kleuterjuf van mijn jongste broer, toen ik op de Sloterplasschool zat. Ik herkende haar aan haar stem, wat een verrassing, zeg, notabene bij de HEMA. Ik zou het leuk vinden iets te horen van bijvoorbeeld Michel Tombal of Petra Harte maar ook van anderen. Een klein aantal is met mij naar het Pius X lyceum gegaan en daar heb ik onlangs (maar ook alweer bijna twee jaar geleden) een reunie van bijgewoond, dus sommigen heb ik weer gezien. Leuk hoor.

  sloterplasschool, 1968