Petra van der Heiden

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra van der Heiden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petra van der Heiden heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Even wennen, de omschakeling van lager onderwijs naar voortgezet onderwijs.

  Even wennen, de omschakeling van lager onderwijs naar voortgezet onderwijs. Later kwam dat wel goed. Een hele leuke tijd met Lia gehad veel gelachen.Ach ja de puberteit wat zal ik zeggen...

  Kardinaal Alfrink, 1978

  Ik vond dit een geweldige school.

  Ik vond dit een geweldige school.Heel erg veel plezier gehad bij maatschappijleer, pedagogiek (leerzaam vak).Huishoudkunde baahhhhhhhhhhh! Het onverlijden meegemaakt van onze expressie leraar.Maar vooral het vaste groepje meiden waarin ik optrok.Heel verschillend van karakter maar een goede sfeer en tolerantie. Ongeveer deze periode heb ik hier gezeten.

  MIBEON, 1988

  Leuke herinneringen aan de vijfde en zesde klas over gehouden.

  Leuke herinneringen aan de vijfde en zesde klas over gehouden. De musical, het kamp de creatieve vakken ect. Meester Smeets en meester Fleer ze waren goede leraren.En hihi meester Vrakking de strenge van de tafels opnoemen.Van de lagere klassen weet ik niet zoveel meer.Het tijdvak is niet helemaal juist weergegeven omdat ik anders in een andere klas terecht zou komen.

  bonifacius, 1978

  ?