Petra van Beek

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra van Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Petra van Beek heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  volgens mij zat ik hier ook op school maar kan me niet veel herinneren omdat ik alleen het examenjaar heb gedaan in 1978.

  volgens mij zat ik hier ook op school maar kan me niet veel herinneren omdat ik alleen het examenjaar heb gedaan in 1978. ik ging met ene Anita? Rovers om en simone kampshof(van Wings)en Loes Dongelmans. ik herinner me ook Rene Kanters(werkte na school ook bij Holland International). Misschien kent iemand mij nog.

  2004, Petra van Beek

  ik kwam pas later op deze school vanaf de mavo die ernaast zat.

  ik kwam pas later op deze school vanaf de mavo die ernaast zat. ik trok veel met ans kras op. ik heb winkelpraktijk gedaan. misschien kent iemand me nog. ben gescheiden en heb drie dochters van 13,14 en 16. ben nu werkzaam als typiste bij viavia

  2003, Petra van Beek

  ik trok veel met lita en petra van de vreugd op, ik weet niet of ze me nog kunnen herinneren.

  ik trok veel met lita en petra van de vreugd op, ik weet niet of ze me nog kunnen herinneren. we hebben een keer gespijbeld en waren toen naar de speeltuin gegaan totdat mijn moeder ons vond. we hadden een gezamenlijke vriend ton. ben nu gescheiden en heb drie dochters van 14, 16 en 18. ze wonen nu bij hun vader.

  2003, Petra van Beek
  ?