petra schollaart

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van petra schollaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  petra schollaart heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Samen met mijn broer Marcel,we waren altijd samen uit en thuis.

  Samen met mijn broer Marcel,we waren altijd samen uit en thuis. Weet nog een aantal namen zoals; Ans, Nelleke, Marcel Zwaal, Henry en Hans. Natuurlijk ook Simone Roggeband, met haar trok ik in die tijd veel met haar op. Ook op de mavo hadden we veel lol met elkaar.

  Lichtspoor, 1974

  leuke herinneringen aan deze school.

  leuke herinneringen aan deze school. Veel namen zoals barbara boerendonk, simone roggeband (al vanaf de basisschool), ruud sassenburg- waar ik stiekem een oogje op had-,marianne v. tongerloo en John de Winter onze poppentheater genie, waar we met de klas nog naar een voorstelling van hem zijn geweest. De leraren Butter, Kranendonk. Jumelet de concierge, Fransen , Martin Beijer, Monster,Post en Welch. Willem Post samen met de biologie-juf,altijd in voor grappen zoals het skelet dat langs ons lokaal kwam 'wandelen'. Leuk voor Post dat hij in vele aktuele tv-programma's verschijnt als Amerika-deskundige.

  Hervormde Zuidermavo, 1980

  Het was de 2-jarige Inas opleiding.

  Het was de 2-jarige Inas opleiding. Leerde daar Anja Brijs kennen en werd m'n beste vriendin. Zij vond mijn broer heel leuk en is tenslotte ook met hem getrouwd. Anja is dus een vriendin en schoonzus!!! Veel lol gehad en spijbelde vaak op vrijdag de laatste lesuren.

  Chr. scholengemenschap de R..., 1984

  ?