petra mulder

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van petra mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  petra mulder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ook ik weet hier niet veel meer van alleen dan marion arts van de kloosterlaan mijn beste vriendin was en meester Haasjes in de taal van nu de grootste eikel was die er toen bestond.

  ook ik weet hier niet veel meer van alleen dan marion arts van de kloosterlaan mijn beste vriendin was en meester Haasjes in de taal van nu de grootste eikel was die er toen bestond. Ben in de 1e ook nog een keertje bij juf Verhoef thuis pannekoeken wezen eten omdat je dan boven aan de boom stond (ik was eekhoorn). Weet iemand of ze nog leeft ??

  2008, petra mulder

  Ik vond dit een geweldige school waar je lekker keet uit kon halen en toch respect had voor de leraren.

  Ik vond dit een geweldige school waar je lekker keet uit kon halen en toch respect had voor de leraren. Natte tampons tegen het plafond bij Ras, Een bepaalde streek uithalen bij van Rossum (weten degene die dat flikte het beste), stiekem roken in het fietsenhok, Spijbelen toen vanessa optrad in Hoog-Catharijne en dan een ontzettend zielig verhaal ophangen bij Bijl, Je eruit laten gooien door die handtastelijke van Loo en dan een lekker peukie roken bij van dort. O, en wat dachten jullie van space-cake bakken en dan in de lerarenkamer uitdelen. GEWELDIG.

  2007, petra mulder
  ?