Petra Moedt

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra Moedt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Petra Moedt heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb op deze kleuterschool gezeten en volgens mij had deze school toen nog geen naam.

  Ik heb op deze kleuterschool gezeten en volgens mij had deze school toen nog geen naam. We hadden les van juf Janna van Brummelen-(Zijlstra?) en later kwam juf Pieta Alma er ook nog bij. Ik kan me nog heel veel van deze periode herinneren, ik vond het een hele fijne tijd. Ik heb ook een nachtje bij juf van Brummelen gelogeerd en ook zijn we met de klas naar Leeuwarden geweest toen ze trouwde. De meisjes hadden allemaal een sluier op hun hoofd en de jongens volgens mij een hoed. Ik had het zo naar mijn zin op de kleuterschool, dat ik vanaf die tijd altijd heb gezegd Ik wil kleuterleidster worden. Ik ben dat inmiddels al meer dan 20 jaar en het bevalt mij nog steeds.

  2007, Petra Moedt

  Ik werk al weer meer dan 20 jaar op deze school en heb het hier reuze naar mijn zin.

  Ik werk al weer meer dan 20 jaar op deze school en heb het hier reuze naar mijn zin. In het jaar dat ik hier kwam werken, werkten er 5 leerkrachten, meester Hensen, Juf Gerda, meester Douwe de Jong en Jan Nijmeijer. Nu werken er 10 leerkrachten.

  2007, Petra Moedt

  Toen ik de eerste keer op deze school kwam, gaf ik les aan de kleuters in een hele oude school.

  Toen ik de eerste keer op deze school kwam, gaf ik les aan de kleuters in een hele oude school. Groep 3 en hoger zat in een ander gebouw. In 1986 zijn de beide scholen samen gegaan in een ander gebouw. Wat ik erg leuk vond was kerstfeest in een kerkje en de de feestelijke ouderavond.

  2007, Petra Moedt
  ?