Bekijk het volledige profiel van Petra Minnesma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Petra Minnesma heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik kwam in de 3e klas na twee ...

Ik kwam in de 3e klas na twee jaar Vondelschool in Alkmaar terug op deze school en in de klas waar ik in de 1e klas begonnen was voor een paar maanden. Bij mijn terugkomst werd ik niet geaccepteerd en ben gepest en getreiterd tot het verlaten van de school om het voortgezet onderwijs in te gaan. Klasgenoten van toen, heel veel dank voor het verpesten van mijn jeugd!!! Vooral Sikko Boonstra wil ik even noemen, die het wederom in het voortgezet onderwijs probeerde voort te zetten. Gelukkig is hem dát niet gelukt. Op de Rehoboth(ULO) in Bolsward heb ik een fijne tijd gehad. Bovenstaand onderwerp is veel en vaak aan de orde tegenwoordig en wordt onderkend, dus ik hoop dat jullie nu weten wat je mij toen hebt aangedaan.

2004, Petra Minnesma

Na het eerste jaar in een geme...

Na het eerste jaar in een gemengde klas te hebben gezeten ben ik na het samengaan met een andere school in een meisjesklas beland. Ik heb een leuke tijd gehad op deze school, een gezellige klas en een leuk stel leraren.

2004, Petra Minnesma
?