Petra Jongsma

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra Jongsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petra Jongsma heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We kregen altijd eten tussen 11 en 12 geloof ik van miss Bella.

  We kregen altijd eten tussen 11 en 12 geloof ik van miss Bella...ze was zo lief!!! Warme poeder melk en broodje kaas, pindakaas of spam!!

  Regina Primary School, 1970

  Het was een hele leuke tijd, Mr Ridder met zijn pijp op de gang.

  Het was een hele leuke tijd, Mr Ridder met zijn pijp op de gang. Feestjes in Huize Maas met bandje "Milk and Honey"...nooit weer wat van gehoord, er zat een meisje achterin mijn klas Havo 2E die vaak zuurkool uit't vat haalde bij de kruidenier en dat om 8 uur s'ochtends op at,stonk zo... Aardrijkskunde leeraar die volgens ons communist was, klein manneke, wel heel aardig. En natuurlijk..roken achter de school, want dat mocht ik absoluut niet.. Tja, verder gut zooo veel, maar ben er maar 1.5 jaar geweest, toen weer terug naar St Maarten, waar ik nog 20 jaar langer gewoond heb, zit nu in Portland, OR in America. Gescheiden, een zoon (21) Tim. Als iemand zich mij nog herrinnert en/of er een reunie is, wil ik het graag weten.

  Zernike College, 1976

  ?