Petra Helleman

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra Helleman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petra Helleman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  drama van Ben, broodjes bij de dikke mik.

  drama van Ben, broodjes bij de dikke mik. Er was altijd wel wat. al die trappen naar de collegezaal...en tentamenvragen overschrijven. Cijfers door de collegezaal heengeroepen...vd loo een 3...slik. Leuke tijd, denk er graag aan terug!

  Leidse Hogeschool, 1994

  eerste schooldag als brugmug mijn agenda in moeten leveren bij vd velde van bio, geschiedenis van elly verlaan, zou ze al met pensioen zijn?Na je les naar je locker hollen voor de rest van je boeken, en meneer Roos die maandverband bewaarde en als je erom

  eerste schooldag als brugmug mijn agenda in moeten leveren bij vd velde van bio, geschiedenis van elly verlaan, zou ze al met pensioen zijn?Na je les naar je locker hollen voor de rest van je boeken, en meneer Roos die maandverband bewaarde en als je erom vroeg in het begin nog een rood hoofd kreeg

  Interconfessioneel Makeblij..., 1989

  meester Berendse in 3 klassen, 2 x combinatieklas en in de zesde, juffrouw weijters met haar knotje, melk uitdelen in de klassen en mijn enorme bijdrage aan de musical was: Halt Politie.

  meester Berendse in 3 klassen, 2 x combinatieklas en in de zesde, juffrouw weijters met haar knotje, melk uitdelen in de klassen en mijn enorme bijdrage aan de musical was: Halt Politie...dat was al mn tekst :o)

  Godfried Bomansschool, 1980

  ?