Petra Donderwinkel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra Donderwinkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petra Donderwinkel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke lessen medische kennis van 'dokter Bart' Vooral de les(sen) op het schoolplein buiten in het zonnetje kan ik me goed herinneren.

  Hele leuke lessen medische kennis van 'dokter Bart' Vooral de les(sen) op het schoolplein buiten in het zonnetje kan ik me goed herinneren. Verder kan ik me niet echt hoogtepunten herinneren. Jammer, maar helaas. Ik vond het stagelopen het leukste van de hele opleiding....

  mdgo-da, 1990

  Hele leuke herinneringen aan de Waterwolf.

  Hele leuke herinneringen aan de Waterwolf. De 'weekafsluiting' op vrijdag middag was altijd het hoogtepunt voor mij. Ik kan me nog goed herinneren hoe spannend ik het vond als ik meedeed aan zo'n stukje. Eigenlijk kan ik nog heel veel herinneren, zelfs van de kleuterklas. Spelen in de poppenhoek, als je moest plassen, moest je een ketting omdoen. Ik was altijd erg blij als ik op de bel mocht drukken als het speelkwartier over was. Het was moeilijk om bij die bel tekomen, want die hing zo hoog, maar goed.... Wat ik ook nog goed herinner was het voorlezen. Vooral meester Hokke was hier een kei in. Aandachtig zaten we in de kring te luisteren naar zijn verhaal. (Vooral het verhaal over een jongen die blind was, heeft veel indruk op mij gemaakt) Hij zat tijdens het voorlezen altijd met zijn baardje te spelen.... Inderdaad op kamp naar Baarn. Daar hutten bouwen in het bos. De bonte avond op de laatste avond. Nu ik aan het typen ben schiet me van alles te binnen, maar ik zal jullie besparen..... wellicht later meer.

  De Waterwolf, 1983

  Een richtingsverkeer in het gebouw.

  Een richtingsverkeer in het gebouw. Handenarbeid: gezellig met z'n allen de doka in gedoken ! Mijn eerste sigaretje gerookt tijdens excursie naar Artis. Ben overigens toen wel zo ziek als een hond thuis gekomen hihihi. Foto sessie bij drukkerij in ??? (weet niet meer waar dat was) het ging in ieder geval over een campagne met spijkerbroeken.

  Grafische School Haarlem Li..., 1987

  ?