petra dijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van petra dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  petra dijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb op deze school in het mamoetsysteem 4 en 5 havo gedaan, zat in de klas met hans bar ( met een umlaut), pim, kende uit de opleiding Ped.

  Heb op deze school in het mamoetsysteem 4 en 5 havo gedaan, zat in de klas met hans bar ( met een umlaut), pim, kende uit de opleiding Ped. ac, dik mook, marja mook, gerard tolsma (inmiddels overleden) Ik had ook een vriendinnetje die langs de amstel woonde. Nu is dat in de buurt van de aldi, een van de lerararen, die van gym had tegen haar gezegd bij een teleurstellende examen resultaat, trouw jij nou maar, dat is beter voor je dan dit geploeter (vrij vertaald)

  Herv Pedagogische Akademie, 1969

  Mijn beste vriendin was trudy molenaar, ook trok ik op met roeli bakker, dochter van de koster van de kerk tegenover de andere basis openbare school in de buurt, verder weet ik nog joyce lambalai (voorzover ik het goed spel) koos, herman, tony, hanneke, j

  Mijn beste vriendin was trudy molenaar, ook trok ik op met roeli bakker, dochter van de koster van de kerk tegenover de andere basis openbare school in de buurt, verder weet ik nog joyce lambalai (voorzover ik het goed spel) koos, herman, tony, hanneke, jonger zusje van hanneke. Een meisje, die tegenover de school op de ringdijk woonde. Juffrouw Smit van het handwerken, daar mochten wij als het warm weer was een ijsje van kopen voor de hele klas, meester mijnarends, meester groenewoud, een lieve juf die leerde wat en dat er franse kaas was. Meester van der Louw uit klas 6, en ik heb tijdens een dag in de vierde klas met meester groenewoud met een gebroken sleutelbeentje gezeten omdat ik van de dijk was gevallen op het ijs, wintertijden. Niet aanstellen gewoon blijven zitten, zal wel niets zijn. Dus wel. Ik zag een stukje over Francis, haar verhaal over huize Erika herkende ik wel, zeker mijnheer groenwoud, maar de klas is een andere.

  Koningin Wilhelmina School, 1958

  er is in de tussentijd een reunie geweest waarbij juffrouw van der ree aanwezig was.

  er is in de tussentijd een reunie geweest waarbij juffrouw van der ree aanwezig was. De reuni was in rheenen volgens mij. Herinnering is het omkleden in de toiletten, broek uit en rok aan.

  OCMA (Opleiding Chr. Maatsc..., 1965

  ?