Petra deZoete

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra deZoete en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Petra deZoete heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn beste vriendinnen: Loes Kettenes en Yvette Heim.

  Mijn beste vriendinnen: Loes Kettenes en Yvette Heim. Leuke herinnering: We hebben een keer de vlag halfstok gehangen omdat we geen vrij kregen op Prinsjesdag. Ik had wel een hekel aan een paar vakken zoals: didactiek met v.d. Oever; muziek van M. Borstlap; spreken van ? Maar er waren ook leuke vakken zoals: tekenen, handvaardigheid, pedagogiek, en gym natuurlijk van Schreuder, veel meiden waren wel erg vaak ongesteld. Het was een beetje saaie opleiding, maar wel veel geleerd. Ik sta nu al 30 jaar voor de klas en heb op 3 verschillende basisscholen in Den Haag gewerkt en ik vind het nog steeds een leuk vak, het is hard werken, er wordt veel van je gevraagd tegenwoordig als leraar. Ik vind het leuk als je me een e-mail stuurt; pottertje-38@hotmail.com

  2009, Petra deZoete

  Wat een heerlijk zooitje! Meer uit de klas gestuurd dan er in gezeten.

  Wat een heerlijk zooitje! Meer uit de klas gestuurd dan er in gezeten. Hoe heb ik ooit een diploma kunnen halen? We hadden geloof ik een beruchte klas, Rolina en ik zijn ooit nog eens twee dagen van school gestuurd.

  2004, Petra deZoete
  ?