Petra deGraaf

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra deGraaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Petra deGraaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Een leuke tijd meegemaakt, toffe school! veel zitten kletsen, daardoor vaak uit elkaar gehaald.

  Een leuke tijd meegemaakt, toffe school! veel zitten kletsen, daardoor vaak uit elkaar gehaald. Huiswerkcursus was verschrikkelijk!! Maar was wel nodig bij mij, toch was het ook wel gezellig met Jolanda, Regina enz. Het klassefeest in de tweede met onze wiskundeleraar Pronk als oppas.Ik weet nog goed dat Uli Ulbrand bij ons in de klas kwam, zeker de helft van de meiden was meteen verliefd ha,ha. In de derde kreeg ik verkering met Wim (ook een oudleerling, nu mijn man die ik op voetbalvereniging SV35 heb leren kennen)die dol was op vd Mast en Mevr.Groothuis, Tja wie niet! Met Annemarie en Rietje op bowlen gezeten, ik was natuurlijk de slechtste van de drie. In de tweede of derde gingen we vaak met een groep naar strand, Béregezellig was dat!! Ook gingen we met een groep meiden w.o. Lenny, Marjolein enz elke vrijdagmorgen vroeg zwemmen in de blinkerd om onder gymles uit te komen, Feith kwam regelmatig controleren of we er wel waren. En zo kan ik nog wel uren doorgaan, kortom een hele leuke tijd meegemaakt!!

  2004, Petra deGraaf

  de zandbak,grote verkleedkist in een hoek van de klas, maar vooral de optochten door scheveningen waarbij iedereen verkleed was, heb ik nog leuke foto's van.

  de zandbak,grote verkleedkist in een hoek van de klas, maar vooral de optochten door scheveningen waarbij iedereen verkleed was, heb ik nog leuke foto's van. Mevr.Groteboer vreselijk streng.

  2004, Petra deGraaf

  Klasgenoten: Lennie Groen,Jolanda Cok,Jolanda Mos,Marjolein de Niet,Peter Kruithof,Dennis Kappé,Machiel de Graaf,Jan Veenendaal,Wilhelm vd Harst en Imro Bunsee.

  Klasgenoten: Lennie Groen,Jolanda Cok,Jolanda Mos,Marjolein de Niet,Peter Kruithof,Dennis Kappé,Machiel de Graaf,Jan Veenendaal,Wilhelm vd Harst en Imro Bunsee. Kleine klas maar wel knus! Knikkeren op het schoolplein waar je alles verloor aan de jongens die veel beter waren en dan toch stug blijven proberen, tja, blond hè! Het snoepwinkeltje op de hoek vond grettig aftrek. Franse les tussen de middag. Grietentikkertje onder de brandtrap of blindemannetje, meester postma (met zijn "pottertjes") en juffrouw Quartel zien trouwen. Het kerstfeest in de gymzaal,de musical aan het einde en het schoolkamp in (Lunteren?) waar de meiden nogal een oogje hadden op ene blonde Remco van een andere school.Ik deed wel mee, anders hoorde je er niet bij maar ik vond hem niet zoveel bijzonders.Ik had meer oog voor een andere jongen, haha. S'avonds zaten we flink te schranzen in bed,en d'r pieste er één in haar broek van de slappe lach. O ja, we hebben ook nog twee jaar een schooltuintje gehad wat ik ook erg leuk vond.Zo kan ik nog wel uren doorgaan.Aan het eind de hele klas in je poëzie-album laten schrijven, zelfs de jongens! Ik heb het nog steeds. Best grappig! En natuurlijk voor het eerst verliefd, nou ja verliefd,voor zover dat kon op je 9e à 10e jaar! Onwijs leuke school!

  2004, Petra deGraaf
  ?